wallvision

Faliposzter kollekciók

Bemutatás

Faliposzter kollekciók hatalmas választéka a JOLÁNÁL
Kedvező áruk és magas minőségüknek köszönhetően ma már elengedhetetlennek számítanak egy igazán különleges otthon kialakításánál. Stílusukban lehetnek modern, retro, art déco, esetleg a világűrt vagy egyenesen a Bahamák gyönyörű látványát szeretné otthonába, nálunk mindet megtalál!
Engedje szabadjára fantáziáját, tervezze meg saját tapétáját!
Hozza magával kedvenc képét, design ötletét minél nagyobb képminőségben és elkészítjük látványtervét!

Elérhető méretek

Alapanyagtól függően kérheti fix méretekben, vagy teljesen egyedi méretre is!

papíralapú poszterek

non-woven alapú poszterek

struktúrált vinyl alapú poszterek

öntapadós textil alapú poszterek

Anyagok

Vlies (non-woven)

Ez az anyag félmatt és sima felülettel rendelkezik, amely a mesterséges és a természetes megvilágítást egyaránt megfelelően tükrözi. A vastagsága lehetővé teszi a fal kisebb hibáinak elrejtését, plusz enyhe hangszigetelő tulajdonsággal is rendelkezik. A felrakása egyszerű, csak a falat kell ragasztóval bekenni installálás előtt. Ha szükségszerű, a kép egy része visszaszedhető a falról, és arrébb helyezve felrakható amíg a ragasztó meg nem kötött.

Vinyl

Ez az anyag vastagabb és erősebb mint társai. Tapintása strukturáltabb, felülete matt, nem fényes.
Közületek, mint pl.: szállodák és éttermek tapétázására kifejezetten ez az anyag a legideálisabb
strapabíroságának köszönhetően! Nedves szivaccsal, akár enyhe dörzsöléssel is tisztítható!

Laminált Vlies

Ez a fajta vlies substrát laminátummal kent, így a tapéta mosható és ellenáll a kisebb sérüléseknek. Emiatt gyakran alkalmazzák konyhában és fürdőszobában. A lamináltság egyszerűvé teszi a takaríthatóságát, ami elvégezhető egy sima nedves ruhatörléssel. Felülete teljesen sima, textúrája matt ami bármelyik mintának elegáns alapot képez.

Öntapadós

Egy textilszerű, matt fényű, nyúlás álló anyagról van szó. A felrakás sokkal gyorsabb folyamat a szokásos panelekhez képes: a kép hátulján található viaszpapírt lehúzzuk és már ragadhat is fel a por és olajmentes falra. 

AJÁNLATKÉRÉS

>