Üdvözöljük a JOLA csoport Ablakokat, Bejárati- és Erkélyajtókat bemutató oldalán!

2002-ben alakult cégcsoportunk célja, egy olyan szaküzlethálózat kialakítása, amelyben mindenki megtalálja azokat a termékeket, amire szükség van. Legyen szó parkettáról, nyílászáróról, garázskapuról, hőszigeteléshez kapcsolódó anyagokról, redőnyről, árnyékolástechnikáról, párkányról vagy mindezek kiegészítőiről. De ennyivel mi nem elégszünk meg! Szeretnénk, ha a JOLA márka, nemcsak ismert, hanem elismert márka lenne. Ezért dolgozunk keményen nap, mint nap.

Magyarországon jelenleg 40 szaküzlet várja az érdeklődőket. A forgalmazáson túl gyártással is foglalkozunk, mert úgy gondoljuk, a több mint 10 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően tudunk olyat alkotni, amivel mindenki tökéletesen elégedett lesz: Garázskapu és Redőnygyárunk közvetlenül, gyártói árakon szolgálja ki vásárlóinkat!

Mint az közismert, 2002-ben alapított anyacégünk (Parkettadiszkont) szinte kizárólagos termékcsoportja volt a melegburkolat – a  profilunk bővítése azonban már a kissé megtévesztő márkanév módosítását is szükségessé tette.

Mára a JOLA Csoport az ország megkerülhetetlen nyílászáró-forgalmazója: országszerte jelentős piaci szereplő műanyag és fa ablakok, erkélyajtók, fa-, műanyag-, és acél bejárati ajtók területén. Központi, egységes koncepciónk, hogy a korrekt minőségű, német alapanyagokból, elsősorban magyar gyártók által készített termékeket a lehető legrövidebb időn belül vásárlóinkhoz szállíthassuk, hogy azok az évtizedes szolgálatukat megkezdhessék.

Termékeink egyedi méretben, egyedi igényekre készülnek, mégis büszkén állíthatjuk: a magyar átlagember pénztárcájához maximálisan igazodva.

Sikerünk titka a rendkívül kedvező ár-érték arány, a széles választék, és a megbízható, 18 éves működési múlt.

Szaküzletünkben szakeladók várják szeretettel, online árajánlatkérésére 72 órán belül válaszolunk!

Általános Szerződési feltételeinket ITT találja, a honlap üzemeltetéséról szóló Impresszumot ITT. Jótálláshoz kapcsolódó dokumentumainkat ITT találja.

 

Kattintson termékcsoportunkra!

Fa bejárati ajtó
Műanyag ablakok
Parkany
Acél bejárati atjók
Fa ablakok
Szúnyogháló
Műanyag bejárati ajtók
Redőny, árnyékolás
Beltéri ajtó

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Személyre szabva, 48 órán belül megküldjük Önnek!